Ανάβυσσος,εξαιρετική επιπλωμενη μονοκατοικία 217τ.μ. μεσα στο πρασινο σε οικόπεδο 3,500τμ σε 3 επίπεδα τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα,του 2000 ανακαινισμένη το 2015,4 υ/δ το 1υ/δ master ανεξαρτητο σε δικο του οροφο με τζακι κ βεραντα, αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, κλιματισμός, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες.Ανεξαρτητο επιπλωμενο διαμερισμα 70τμ με δικια του ολοκαινουρια κουζινα εξοπλισμενη με ηλεκτρικες συσκευες,σαλονι,υ/δ.μπανιο.
Το κτημα περιλαμβανει:Αποθήκη 12 τ.μ (αυτόνομο κτίσμα), 20 ελαιόδεντρα, πάρκινγκ 6 αυτοκινήτων, χώρο για καλλιέργεια και πισίνα, μπάρμπεκιου, ξυλόφουρνο, δεξαμενή νερού και κομποστοποιητή.
Το ακίνητο βρίσκεται σε οικιστικη περιοχη,ακριβώς δίπλα σε πάρκο και απέχει οδικώς 10' από το κέντρο,της Αναβυσσου κ απο τη θαλασσα!